Arena Sport 4

Arena Sport 4 - Televizija uživo

Arena Sport je sportski televizijski program koji je počeo emitirati svoj prvi program 27. kolovoza 2010. godine.[1] Drugi program (Arena sport 2) pokrenut je 4. rujna 2010. Arena sport danas u Hrvatskoj emitira deset kanala. U Srbiji se također emitiraju isti kanali, njih pet, no s drugačijom programskom shemom s obzirom na različita TV prava za sportske prijenose u odnosu na područje Hrvatske.

U Hrvatskoj, Arenasport se emitira preko HT-ovih usluga MAXtv, EVOtv i Iskon.TV na svim platformama (DVB-T2, DVB-S2 i IPTV) te A1 telekomu. Većina TV kanala emitira se na hrvatskom jeziku. Najvažniji sadržaj hrvatskih kanala je prijenos utakmica Prve hrvatske nogometne lige, Francuska nogometna liga, Talijanska nogometna liga, nogometna Europska liga, NBA.

28. veljače 2019. godine Arena Sport predstavlja je svoj novi vizualni identitet. 29. ožujka 2021. godine s emitiranjem Arena Sport kanala započinje i drugi najveći operater u Hrvatskoj A1 Hrvatska na svojim platformama A1 TV i A1 SAT TV. Svi kanali su dostupni u HD rezoluciji.

Od 1. travnja 2021. godine, Arena Sport u Hrvatskoj pokreće četiri nova kanala: Arena Sport 7, Arena Sport 8, Arena Sport 9 i Arena Sport 10. Na novim kanalima emitirat će se završnica UEFA Lige prvaka za korisnike Hrvatskog telekoma, dok će gledatelji A1 Hrvatska navedeni sadržaj pratiti na PlanetSport kanalima. Vlasnik prava UEFA Lige prvaka do kraja sezone 2021. godine time je ustupio prava emitiranja korisnicma Hrvatskog telekoma, a zauzvrat je Hrvatski telekom ustupio mogućnost emitiranja sadržaja koji su oni otkupili, Prve HNL i UEFA Europske lige, gledateljima A1 Hrvatska.