BALKAN N1 TV

zulradio zulradio

BALKAN TELEVIZIJA N1 UZIVO

N1 televizija (skraćeno N1) informativna je televizijska postaja pokrenuta 30. listopada 2014. koja program emitira 24 sata dnevno. N1 ima sjedište u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu te pokriva događanja u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini. N1 sastoji se od tri televizijska kanala: N1 Hrvatska, N1 Srbija i N1 BiH. Televizijski kanal emitira se putem kabelskih operatera u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori i Srbiji, kao i putem kabelskog operatera u Sloveniji, DTH platforme u Europi i širom svijeta te kroz OTT platformu Net TV Plus. N1 je CNN-ov međunarodni partner za emitiranje. Usmjeren je na gledateljstvo tri zemlje u kojima se nalazi te svaka od zemalja ima svoj odvojeni program s tri odvojene uređivačke politike, skupine novinara, TV studija, a također i odvojene internet i mobilne platforme. Prilikom većih događaja u drugim zemljama dolazi do reemitiranja drugog televizijskog kanala N1 grupe. N1 je vlasništvo kompanije Adria News Sarl, u okviru tvrtke United Media, a koja je član grupacije United Group. United Group je od ožujka 2019. godine u većinskom vlasništvu BC Partners, vodeće globalne investicijske kompanije. Početkom ožujka 2021. godine, vlasnik kanala N1, United Media završava pregovore s kabelskim distributerom A1 Hrvatska s kojim ne dolazi do poslovne suradnje. Zbog toga, kanal N1 te Sport klub od 29. ožujka 2021. više neće biti u ponudi tog telekoma.

N1 svoj program emitira 24 sata dnevno od čega je najveći dio programa emitiran uživo iz studija N1 televizije ili javljanja uživo iz cijele Hrvatske. Glavne informativne emisije programa su Dnevnik u 18 sati, jutarnji program Novi dan, dnevni program N1 studio uživo te analiza događaja dana sa stručnjacima i novinarima u N1 Newsroom.

Osim informativnih emisija u kojima je cilj prenositi najnovijim informacijama iz zemlje i svijeta u realnom vremenu, N1 emitira emisije razgovornog formata kao i emisije za zabavu, opuštanje, dokumentarne emisije i emisije o showbizu. Ponedjeljkom se emitira emisija Izvan okvira s voditeljicom Ninom Kljenak, a srijedom emisija Pressing gdje voditelj Ilija Jandrić s gostom raspravlja o aktualnim temama iz Hrvatske i svijeta. Petkom u prime timeu emitira se emisija Crvena linija u kojoj troje gostiju, po jedan iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine raspravljaju o aktualnim temama u tim zemljama. Vikendom se prikazuju showbiz emisije Scena i Impuls o vijestima iz svijeta zabave, kulture, glazbe i umjetnosti, a nedjeljom satirična emisija Prime time tvoraca Newsbara. Vikend je također rezerviran i nedjeljom za jutarnji program TNT (Točka na tjedan) gdje se prikazuju ekskluzivni razgovori s najpopularnijim političarima i novinarima; kratke emisije Horizonti, Fenomeni, Neistraženo, DW Euromaxx i DW Tomorrow Today te Tech Radar urednika i voditelja Dragana Petrića, domaći putopisni serijal Zalogaj i kulinarski serijal Okusi Hrvatske.

| BALKAN TELEVIZIJA n1 UZIVO |