ExYu Radio Stanice - Radio Stanice Uzivo

Sa velikim brojem radio stanica, tim portala ExYu Radio ima želju da na jednom mestu okupi sve radio stanice sa prostora bivše Jugoslavije (Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Makedonije) kao i domaće radio stanice iz dijaspore koje emituju svoj radio program uživo preko interneta i obezbedi korisnicima da uživaju u njihovom programu bilo za računarom, tabletom ili na telefonu (dostupno za Android i Apple iOS operativni sistem). Korisnicima smo omogućili da otvore besplatan nalog i na taj način dodaju radio stanice u favorite, koje su sinhronizovane, kako na portalu tako i u android aplikaciji. Ukoliko znate za neku radio stanicu koja se ne nalazi na našem portalu, možete je dodati ovde i nakon provere našeg tima biće objavljena. U slučaju da je došlo do promene strima ili nekih drugih podataka vezano za radio stanicu, možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na strani konkretne radio stanice kliknite na dugme Prijavi grešku. Ponekad se dešava da neku radio stanicu niste u mogućnosti da slušate, neki od razloga mogu da budu: preveliki broj slušalaca, u tom trenutku, sačekajte malo pa probajte ponovo, a ima i dosta radija koji ne emituju svoj program nonstop.

Dobro došli na UzivoRadio - Na ovoj web stranici možete pronaći i online slušati uživo radio stanice iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, kao i domaće radio stanice iz Dijaspore koje emituju svoj radio program uživo putem interneta. Naša prvenstvena želja bila da na jednom mjestu okupimo sve radio stanice na našim jezicima (Bosanski, Srpski, Hrvatski, Crnogorski), koje mogu da se slušaju besplatno na internetu. Time želimo pomoći našim ljudima u lakšoj potrazi za domaćim EXYU radijima, a ujedno i pomoći našim EXYU radio stanicama u povećanju popularnosti i slušanosti, pogotovo onim stanicama koje tek počinju sa online emitovanjem svog programa. Na molbu mnogobrojnih slušatelja, od nedavno možete da slušate i radio stanice iz Slovenije i Makedonije. Da bi mogli slušati sve radio stanice bez problema i prekida na našem portalu, tj. da bi uopšte mogli slušati radio uživo na internetu preko Vašeg računara, potrebni su Vam ovi besplatni kompjuterski programi: Adobe Flash Player, Windows Media Player i VLC Media Player. Tako da ako niste u mogućnosti da slušate neki od ovih radija na sajtu, moguće je da nemate instaliran jedan ili više od ta tri programa. Ponekad se neka od radio stanica nemože uključiti i zato što u tom trenutku ima previše slušalaca, u tom slučaju sačekajte malo, pa probajte ponovo... A ima i dosta radija koji ne emituju svoj program nonstop 24 sata uživo... Vlasnik ste radija koji emituje svoj program online, a Vaša radio stanica se ne nalazi na našoj listi? Svoj radio možete dodati vrlo brzo i jednostavno, ako ispunite ovu formu za dodavanje novih radio stanica. Sigurni ste da neki radio sa liste više ne radi? Javite našem uredniku da ga skloni ili promjeni live stream link! Uz Vašu pomoć i saradnju na sajtu uvjek mogu biti samo linkovi do radio stanica čiji su stream linkovi ispravni i rade... Hvala...

Radio stanice uživo na internetu

Svi smo navikli slušati radio putem dobroga staroga prijamnika na AM ili FM frekvencijama, vrtjeti dugme slušajući šapat skoro pogođenih radio postaja, no vremena su se promijenila. Sada praktički svaka radio postaja nudi digitalni prijenos putem Interneta. Uistinu živimo u jedinstvenom razdoblju kada su nam besplatne internetske radio postaje iz svih krajeva svijeta udaljene samo jedan klik. U ponudi imaju širok raspon programa, vijesti i glazbe svih mogućih stilova i trendova. Stoga, kako bismo vam pomogli besplatno slušati radio, potrudili smo se okupiti sve radio stanice svijeta na jednome mjestu. Dođite na našu stranicu ili na svom mobitelu instalirajte našu besplatnu aplikaciju i dat ćemo sve od sebe kako biste s lakoćom mogli slušati svoje omiljene radio postaje.

| Exyu radio stanice, Radio Stanice Uzivo |