Parovi uživo

Parovi srpski je rijaliti šou Predraga Rankovi .. Premijera emisije bila je 24. decembra 2010. godine i odmah je stigla do ogromne publike za Happi. Emisija takođe nudi 24-časovni prenos uživo, koji može gledati bilo koji gledalac u bilo kom vozu. Emisija prati brojne takmičare, poznate kao parovi, koji su dugo bili izolovani od prelepog sveta u vilama po meri. Svake nedelje jedan od takmičara eliminiše se iz javnog glasanja, a poslednji preostali takmičar osvaja novu nagradu.

Parovi je takmičarska emisija u kojoj grupa takmičara, nazvana parovi, živi u adaptiranim „vilama“ (zapravo instaliranim u zgradama na Srećnom kanalu), stalno pod video nadzorom. Dok su u vilama, takmičari su potpuno izolovani od sveta, što znači da nema telefona, televizije, interneta, časopisa, vesti ili kontakta sa bilo kim ko nije u vili. Ovo pravilo bi se, međutim, kršilo u slučaju medicinske povrede, materinstva ili smrti. Format emisije se generalno doživljavaju kao društveni eksperiment i zahtevaju od parova da komuniciraju sa drugima koji mogu imati različite ideale, uverenja i predrasude. Iako su zaključani u kućama, parovi mogu napustiti konkurenciju. Ako je učesnik prekršio pravila takmičenja, mogao bi biti izbačen. Učesnici su takmičenje za glavnu nagradu čija vrednost varira tokom sezone. Prve dve sezone rijaliti programi su se fokusirali na stvaranje parova, ali od treće sezone nadalje format se menja, što parovima otežava kontakt očima . Nekoliko godina su nastavljena kastinga, a ljudi sa dugim i zanimljivim životom izabrani su da učestvuju u rijaliti programima. Vila u kojoj su smešteni učesnici ima potpuno opremljenu kuhinju, dvorište, spavaću sobu, kupatilo, kao i veliku dnevnu sobu, veliki bazen i tajnu so bu. Učesnici su uglavnom iz različitih zemalja Balkana.

Velika vila se nalazi u beogradskom delu grada, Zemunu. Vila ima veliku spavaću sobu sa 24 kreveta, veliku opremljenu kuhinju, veliki dnevni boravak, dva tuša, dva toaleta, tajnu sobu, tri izolacione sobe, veliki bazen i veliko dvorište. Ime vile u kojoj se takmičari nalaze je „Villa parova“. Prve dve sezone parovi su morali da prođu svakodnevno trčanje, glumu, pevanje, crtanje i slično. Pored toga, svakodnevno se događalo komešanje iz proizvodnje koja im je u vile dovela batlera i pomoćnika. Ko je najbolji izvršilac zadatka (svako sa partnerom ili prijateljem, pobedivši ostatak para), slobodan je od nominacije . Parovi kojima je pružena pomoć pružali su batlere, sobarice, sobarice i pomoćnike koji su bili stalno sa njima. Zlatnu presudu parovi vide i pojedu, a „gazda podli“, mogu izgubiti ili povećati glavnu nagradu, kazniti ili nagraditi parove, organizovati loptu i slično. Tokom šest sezona uvek postoji skriveni konkurent, čiji identitet nije ni poznat ni viđen. Sakrili su se kroz zvučnik i govorili u parovima. Nije mogao biti nominovani skriveni takmičar, iako je predstavljen kao ravnopravan takmičar. Sedmu i osmu sezonu uvek postoji mađioničar Merlin, koji je producent glasa. Merlin je imao priliku da nominuje parove, izmicanje ili višestruke glavne nagrade i novčane kazne za parove. Merlinu je predstavljala besna čarobnica, koja se uvukla u posebne prostorije, koja je kasno korišćena kao tajna soba. Do danas su parovi igrali igru u kojoj je pobednik dobio određenu nagradu. Tokom večernjih emisija voditelji rijalitija dolaze na program i, često sa gostima koji koštaju novinare, postavljaju nekoliko pitanja, spontano i iz života u stvarnosti.

Ako vaš tiganj nije zagrejan, testo će se beživotno razliti i upiti svu masnoću kojom ste ga eventualno podmazali. Testirajte temperaturu malom količinom testa.

Parovi Uživo gledanje TV Hepi – 24 sata online rijaliti šou Parovi uzivo 2020 – Parovi 9.