Zadruga Uživo

Zadruga Uživo 24 Sata - Balkan TV Uzivo

Zadruga je srpski reality show, autora Željka Mitrovića. Emisija traje od 6. rujna 2017. s velikim uspjehom, iako ocjene i reakcije kritičara i dalje rastu sve negativnije. Emisija je od tada i dalje bila hit za Pink.

Emisija prati skupinu raznolikih natjecatelja, poznatih kao zadrugari, koji zajedno žive u građevinskom kompleksu, pod stalnim nadzorom. Zadrugari su potpuno izolirani od vanjskog svijeta i ne mogu komunicirati s onima koji nisu kod kuće. Natjecatelji se natječu za nagradu od 50.000 eura, s tjednim nominacijama i eliminacijama koje određuju tko će pobijediti u showu.

U Šimanovcima je na preko dva hektara zemljišta izgrađen cijeli kompleks s nekoliko objekata. U sklopu kompleksa nalazi se i umjetno jezero. U sklopu kompleksa nalazi se i "bijela kuća", u kojoj stalno borave sudionici, poznatiji kao zadrugari, koji se devet ili deset mjeseci bore za nagradu od 50.000 eura. Prema konceptu stvarnosti, svakog ponedjeljka ujutro proglašava se "vođa" kojeg bira sudionik koji je prethodnog tjedna izbačen. Taj tjedan voditelj je siguran od nominacije i spava u hotelu (koji je dio reality showa), zajedno sa svojom "najdražom osobom", odvojeno od ostalih natjecatelja. Njegova je dužnost održavati red, kao i birati omiljenu osobu, koja je također povlaštena kao vođa, kao i dva "trkača", koji se moraju pokoravati svim naredbama vođe i prisiljeni su spavati u izolaciji. U ponedjeljak su u studiju i novinari koji govore o raznim temama vezanim uz događanja u reality showu. Utorkom se uz svakodnevne aktivnosti i igre u gradu organizira zabava. U srijedu navečer sudionici odgovaraju na pitanja gledatelja, dok u četvrtak u studio dolaze obitelji sudionika, a potom se sudionicima puštaju svi videi o događajima iz reality showa. U petak sudionici igraju igru ​​istine u kojoj iznose "iskrene" odgovore na pitanja ostalih sudionika. Nominacije se održavaju svake subote, za prvog nominiranog glasa obitelj između dva trkača, dok je drugi nominiran uvijek onaj sudionik koji taj tjedan ima najmanje SMS glasova publike, produkcija ima pravo kazniti drugog sudionika s nominaciju ako ocijeni da taj tjedan. U nedjelju poslijepodne svi natjecatelji idu na “Rajski otok” koji je dio reality showa i tamo se održava obiteljski sastanak, navečer je u tijeku program deložacije i jedan od nominiranih napušta “bijelu kuću”.

| Zadruga Uživo |