Tenis Uživo

Tenis Uživo

Tennis24: Live Tennis Scores, Results, Draws

Tenis je sport sa reketima koji igraju dva igrača (singl) ili dva tima od po dva igrača (dubl). Igrači koriste reket za tenis da bi prebacili lopticu u protivnički deo terena preko mreže koja se nalazi na sredini terena. Počeo je da se igra u Engleskoj u 19. veku. Vrlo brzo je počeo da se širi po zemljama u kojima se govori engleski jezik, i to najviše među višim staležom. Tenis je danas Olimpijski sport i igraju ga svi ljudi, nezavisno od društvenog statusa. Pravila igranja su ista još od 90-ih godina 19. veka. Izuzetak je uvođenje taj-brejka (engl. tie-break = „prelom“ izjednačenja) 70-ih godina 20. veka. Tenis je veoma popularan sport koji prate milioni ljudi, a posebno četiri Grend slem turnira (Grand Slam Tournaments).

Tenis uživo, teniske statistike, tenis rezultati uživo

Tenis prijenos uživo na internetu, gledajte online tenis, tenis live streaming, besplatni prijenos raznih tenis takmičenja uživo. Rezultati uživo, pratite uživo rezultate teniskih mečeva za više od 100 ATP, WTA i Challenger turnira.

Rezultati uživo tenis | Rezultati Uzivo

Teniski servis rezultata uživo pruža servis rezultata uživo za preko 3000+ ATP, WTA i Čelendžer turnira, takođe pružajući krajnje rezultate i žreb turnira - tabovi žreba se osvežavaju istog minuta po završetku meča uživo. Jednim klikom možete proveriti ko sa kim igra i u kojoj rundi. Teniski rezultati idu uživo i nema potrebe za osveživanjem livescore stranice.