Naxi Radio Radio S1 OK Radio TDI Radio Radio JAT Uživo Rock Radio COOL Radio Radio Nostalgija Radio Kiss FM Hit Music FM Radio Radio IN Play Radio Radio Karolina Radio Pingvin Moj Radio Radio Laguna Radio Morava TopFM Radio Radio Delta Radio Stari Grad Radio Kolubara Bum Radio Kraljevo Radio Košava Radio AS FM Red Radio Radio Skay Super FM Radio Radio Šumadinac Radio Lola Radio Ritam Srca Radio Beograd 1 Naxi 80e Radio Naxi Cafe Radio Naxi Ex yu Naxi Evergreen Naxi Mix Naxi Dance Naxi Fresh Naxi Rock Radio S Cafe Radio S Rock Radio S Narodni Radio S Pop Radio S Rap Radio S Folk Radio S Dance Radio S Pop Folk Radio S Juzni Radio S Zavičaj Radio S Ex YU Radio S 80-e Radio S Easy Play radio Party Play radio Rock Play radio Soft Play radio Urban RTI FM Radio Prvi radio Novi Sad Prvi Radio Užice

Formiranje platforme zasniva se na principu pristupa sa jednog mesta, što je jedan od zahteva krajnjih korisnika. U tom smislu, kao TV uživo, okupljamo nacionalne, lokalne i tematske kanale i nudimo sadržaje potrošačima na kvalitetan, bez problema i otvoren za povratne informacije način. Kako generacije napreduju, zavisnost od tehnologije se povećava, a sa ovim povećanjem dolazi i želja da se sav sadržaj konzumira sa jednog mesta na svakoj platformi.

Nudi nacionalne, lokalne, strane i lokalne kanale sa jasnim kvalitetom slike, kao i tematske kanale. Možete gledati svoje omiljene emisije na platformi gde god da imate internet vezu. Ako se programi koje gledate i pratite na televiziji poklapaju u isto vreme, možete istovremeno pratiti programe na televiziji i mobilnom telefonu. Možete uživati gledajući TV uživo, jedan od korisnih sadržaja tehnologije, na sajtu i pristupiti svim kanalima.

Gledajte HD TV bez smrzavanja ili zaglavljivanja

Jedan od naših primarnih napora je da optimizujemo naš open source plejer, koji smo pažljivo razvili koristeći trend tehnologije, u skladu sa zahtevima. Kreiramo direktne prenose kanala visokog kvaliteta bez prekidanja emitovanja bez ikakve druge usluge između. U geografiji u kojoj su navike gledanja TV-a na visokom nivou, glavna očekivanja usluge su da obezbedi prenos uživo bez zamrzavanja i da bude kompatibilan sa mobilnim uređajima. Planiramo da dodatno proširimo uslugu koju nudimo krajnjem korisniku kompatibilnošću sa smart TV-om, što će biti među našim prioritetima u budućnosti. Ne zaboravljamo da je naša primarna dužnost da prezentujemo HD TV prenose uživo bez zamrzavanja ili čekanja.

Pravne odgovornosti u televizijskim emisijama

Na našoj platformi, koja obuhvata nacionalne, lokalne i tematske TV kanale, jedini posao koji radimo je da ove emisije objedinimo za krajnjeg korisnika; nijedan sadržaj relevantnog emitovanja se ne preuzima, čuva i ne menja. TV prenosi uživo koje sprovode relevantni kanali u potpunosti pokrivaju kanal i sve zakonske odgovornosti pripadaju relevantnim kanalima.

Da li su prenosivi uživo loši kvalitet dostupni na mobilnim uređajima?

Korisničko iskustvo je jedno od pitanja na koje smo najosetljiviji. Trenutno pružamo ovu uslugu u nekim od naših TV prenosa uživo, ali se naš razvojni proces nastavlja. Naš primarni cilj je da brzo ispunimo zahteve publike. Naši trenutni prenosi uživo, oni pod Broadcast 2, nazivaju se mobilnim uređajima.

TV kanali koje gledam se smrzavaju, šta da radim?

Ako naiđete na probleme kao što je prekid veze ili zamrzavanje u TV emisijama uživo koje gledate, preporučujemo vam da prvo proverite svoju internet vezu. Ako je vaša internet veza u redu, možete prijaviti problem tako što ćete nas kontaktirati preko odeljka „Prijavi grešku“ ispod prenosa uživo.

TV Uživo Bosna i Hercegovina

Televizija u Bosni i Hercegovini prvi put je predstavljena 1956. Od ukupno 93 televizijske stanice, 71 je komercijalna , dok je njih 19 u javnom vlasništvu (regionalno/kantonalno, lokalno ili općinsko vlasništvo ), dok se tri javna servisa u BiH finansiraju kroz zakonsku RTV taksu.

Prvo emitiranje televizije u SR Bosni i Hercegovini počela je 1961. godine Radio-Televizija Sarajevo služeći se prostorijama i tehnikom tadašnjeg Radio Sarajeva. Prvi medij u SR BiH s emitiranjem je počeo iz centra Sarajeva (iz stambene zgrade u današnjoj sarajevskoj ulici Alekse Šantića). Osim ove lokacije, sjedište televizije bilo je smješteno i u zgradi u kojoj se danas nalazi Centralna izborna komisija BiH (sarajevska ulica Danijela Ozme).

Televizija Sarajevo (TVSA) počela je emitirati vlastiti TV-program 17. marta 1969. kada je prvi put emitirana informativna emisija "Večernji ekran". Početkom 1975. godine, završena je prva faza izgradnje namjenskog sjedišta republičke televizije za BiH, zgrade poznate kao RTV Dom. Dvije godine kasnije, 1977, pokrenut je i drugi televizijski program (TVSA 2).

Uz pomoć drugih članica sistema Jugoslovenske Radio-Televizije, Radio-Televizija Sarajevo uspješno je realizirala sve medijske prijenose sadržaja posvećenih olimpijskim igrama 1984. u Sarajevu. Treći televizijski kanal (TVSA 3) počeo je sa emitovanje 1989. godine iz sjedišta televizije (poznatog kao RTV Dom[1] ili "Sivi dom")