Balkan Tv uživo

N1 TV je TV program sa edukativnim materijalom u Junajted grupi. Zone prenosa kanala su Bosna i Hercegovina, Kosovo, Hrvatska, Crna Gora, Severna Makedonija, Slovenija i Srbija. Adria Nevs tvrdi da je kanal organizovala Junajted medija, pojedinac iz Junajted grupe. Kofinansiranje Evropske banke za obnovu i razvoj je stručnjak za organizaciju. Povezana grupa je lavovski udeo u vlasništvu KKR.

30. oktobar 2014. N1 je 24-časovni kanal za prenos podataka. Sedišta diverzije su u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu, a širi se u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Dostupan je na digitalnoj televiziji širom bivše Jugoslavije. N1 je partner CNN International u ugovoru sa londonskom Turner Broadcasting Sistem Europe. Zato što se fokusira na gomilu tri zemlje u kojima ima sedište, mrežu i raznovrsne faze i ima tri odvojena izdavačka aranžmana i odvojene izveštaje. Podaci se uvode zajedno u situacijama izveštavanja vesti.

Predstavnik Reportera bez granica, Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) predstavio je N1 kao "slobodnu i glavnu TV stanicu u Srbiji". Radnike su stalno nazivali „nepoznatim plaćenicima“ i „prevarantima“, a preko internet medija dobijali su brojne pretnje fizičkom brutalnošću i zlostavljanjem. Televizija je primila pismo o njihovim porodicama i eksploziji na radnom mestu i preduzimanju koraka za streljanje kolumniste, 4. februara 2019. godine.

U novembru 2019. godine, nakon što je Vučić hospitalizovan zbog kardiovaskularnih problema, njegovi sistemski mediji i partneri optužili su kolumnistu N1 Miodraga Sovilja da je potkopavao predsednikovo blagostanje tako što je došao do nekih detaljnih informacija o navodnoj nečistoći vladinih funkcionera. Fondacija Saveta Evrope u korist kolumnista upozorava na izostanak reakcije države na terorizam, prljavštinu i opasnost od dela protiv Sovila. Delegat Reportera bez granica izrazio je zabrinutost zbog napada na čelnika N1, opasnosti od humanitarnih organizacija i letaka sa porukom N1 da napusti Srbiju.