N1 Bosna i Hercegovina UŽIVO - N1 BiH uživo

N1 TV je TV program s obrazovnim materijalom u United Group. Zone prijenosa kanala su Bosna i Hercegovina, Kosovo, Hrvatska, Crna Gora, sjeverna Makedonija, Slovenija i Srbija. Adria News tvrdi da je kanal organizirao United Media, koji je pojedinac iz United Group. Europska banka za obnovu i razvoj sufinanciranja stručnjak je organizacije. Povezana grupa je lavovski udio u vlasništvu KKR-a.

30. listopada 2014. N1 je 24-satni podatkovni kanal. Sjedište diverzije je u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu, a proširuje se u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Dostupan je na digitalnoj televiziji širom bivše Jugoslavije. N1 je partner CNN International-a u dogovoru s londonskim Turner Broadcasting System Europe. Budući da se fokusira na hrpu od tri države u kojima ima sjedište, mrežu i svestrane pozornice te ima tri zasebna aranžmana za objavljivanje i zasebna izvješća. Podaci se uvode zajedno u situacijama kada se vijesti pokrivaju.

Predstavnica Reportera bez granica, Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) prikazali su N1 kao "besplatnu i glavnu TV postaju u Srbiji". Radnike su neprestano nazivali "nepoznatim plaćenicima" i "prevarantima", a putem internetskih medija dobivali su mnoge opasnosti od fizičke brutalnosti i zlostavljanja. Televizija je primila pismo o njihovim obiteljima i eksploziji na radnom mjestu, te poduzimanju koraka za pogubljenje kolumnista, 4. veljače 2019.

U studenom 2019., nakon što je Vučić hospitaliziran zbog kardiovaskularnih problema, njegovi sustavni mediji i partneri optužili su kolumniste N1 Miodraga Sovilja da je oslabio predsjedničinu dobrobit dobivanjem nekih detaljnih informacija o navodnoj nečistoći vladinih svećenika. Zaklada Vijeća Europe za dobrobit kolumnista upozorava na odsutnost državne reakcije nakon terorizma, prljavštine i opasnosti od djela protiv Sovilja. Delegat Reportera bez granica izrazio je zabrinutost zbog napada na glavu N1, opasnosti od međuljudskih organizacija i letaka s porukom N1 da napuste Srbiju.