K1 Televizija

K1 Televizija Uzivo - K1 TV Uživo - Gde gledati K1 televiziju

Ovde možete naći sve informacije o emisijama:„Coke studio“ – Poznati pevači izvode svojih deset pesama u novim aranžmanima, uz pratnju “K1 Studio benda”. Pratimo ih u toku procesa proba i snimanja i posle sleduje intervju sa izvođačem.„JOJO“ – Dve devojke iz grada koje su navikle na modu, izlaske, moderne tehnologije i glamur pokušavaju da upoznaju manje urbane delove Srbije i da ih zavole.„Šta sam sebi, ko sam tebi“ – Voditelj, Ivan Stanković, marketing guru, vodi intervju sa popularnim autorima u studiju, pred publikom. Gost “jedan na jedan” razgovara sa voditeljem o svemu, “na iglama” zbog voditelja i prisutne publike.

Televizija posvećena kvalitetnom informativnom, muzičko-zabavnom, serijskom i filmskom programu. Sadržaj kanala podrazumeva sopstvenu proizvodnju informativnog, muzičkog programa i zabavnih emisija, kao i premijerno emitovanje popularnih stranih TV formata.

K1 je srpski pretplatnički televizijski kanal koji je pokrenut 23. marta 2020. godine. Vlasnik kanala je preduzeće Minacord Media.[1] Sedište kanala se nalazi na adresi Dečanska 12, Beograd. K1 prikazuje muzičko-zabavni sadržaj domaće produkcije, kao i premijerno prikazivanje popularnih stranih televizijskih formata. Vremenom, na kanal K1 TV su prešla poznata televizijska lica, koja na istoj televiziji vode emisije. K1 je takođe konkurisao za nacionalnu frekvenciju na redovnom konkursu 2022 godine. K1 na svom programu prikazuje domaće i međunarodne emisije, serije i filmove. S obzirom da je muzičko-zabavni kanal, K1 često tokom reklamnog bloka prikazuje video spotove domaćih i stranih izvođača.K1 televizija je poznata po emitovanju živog programa (emitovanje programa uživo) K1 prikazuje kasni jutarnji program Kec na jedanaest počevši od 24. juna 2020. godine, čiji su voditelji Boško Jakovljević i Aleksandra Jeftanović.[2] Emisija se prikazuje radnim danima od 11 do 13 časova. Od 7. decembra se na K1 prikazuje jutarnji program Uranak (UranaK1), čije su voditeljke Jovana Joksimović i Manja Grčić. Od 9. februara 2021. Uranak vodi i Bojana Bojović, koja je do tada bila jedna od urednica, prvo kao zamena za Jovanu Joksimović i Manju Grčić, a potom kao voditeljka vikend izdanja. Emisija se prikazuje svakog dana od 7:25 do 11 časova. Od septembra 2021. Drago Jovanović radnim danima vodi jutarnji program umesto Manje Grčić. Od 17. septembra 2022. godine, Uranak više nema vikend izdanje, ali se u tom terminu prikazuje jutarnji program TV Tanjug Dobro jutro Tanjug, koji vode Zoran Ostojić i Milorad Komrakov. Od 20. septembra 2021. K1 prikazuje vesti TV Tanjug u 7:00, 15:00 i 19:00 časova, a od 31. januara 2022. emituju se i vesti u 22 časa.