K1 Televizija Uzivo - K1 TV Uživo - Gde gledati K1 televiziju

K1 TV je srpski pretplatnički televizijski kanal koji je pokrenut 23. marta 2020. godine. Vlasnik kanala je preduzeće Minacord Media. Sedište kanala se nalazi na adresi Dečanska 12, Beograd.

K1 TV prikazuje muzičko-zabavni sadržaj domaće produkcije, kao i premijerno prikazivanje popularnih stranih televizijskih formata. Vremenom, na kanal K1 TV su prešla poznata televizijska lica, koja na istoj televiziji vode emisije.

K1 na svom programu prikazuje domaće i međunarodne emisije, serije i filmove. S obzirom da je muzičko-zabavni kanal, K1 često tokom reklamnog bloka prikazuje video spotove domaćih i stranih izvođača.K1 televizija je poznata po emitovanju živog programa (emitovanje programa uživo)

Informativni program:

K1 TV prikazuje kasni jutarnji program Kec na jedanaest počevši od 24. juna 2020. godine, čiji su voditelji Boško Jakovljević i Aleksandra Jeftanović. Emisija se prikazuje radnim danima od 11 do 13 časova.

Od 7. decembra se na K1 prikazuje jutarnji program Uranak (UranaK1), čije su voditeljke Jovana Joksimović i Manja Grčić. Od 9. februara 2021. Uranak vodi i Bojana Bojović, koja je do tada bila jedna od urednica, prvo kao zamena za Jovanu Joksimović i Manju Grčić, a potom kao voditeljka vikend izdanja. Emisija se prikazuje svakog dana od 7:25 do 11 časova. Od septembra 2021. Drago Jovanović radnim danima vodi jutarnji program umesto Manje Grčić.

Od 20. septembra 2021. K1 prikazuje vesti TV Tanjug u 7:00, 15:00 i 19:00 časova, a od 31. januara 2022. emituju se i vesti u 22 časa.

Zabavni program K1 TV:

K1 je pri početku prikazivanja počela sa premijernim prikazivanjem emisija koje su napravljene u sopstvenoj produkciji, kao što su Dnevna doza popa (Nataša Aksentijević i Predrag Damnjanović), Šta sam tebi i ko sam sebi (Ivan Stanković).

Kouk studio (CokeTM Studio) predstavlja muzičku emisiju u kojoj razni domaći izvođači izvode pesme uživo.

Na početku jesenje televizijske sezone su počele sa prikazivanjem sledeće emisije: Preživeli čiji je voditelj Milan Kalinić, Drž’ ga Božo, humoristička emisija sa Kalinićem i Anđelkom Prpić za koju scenario pišu satiričari sa portala Njuz.net, Jojo na točkovima Sare Jovanović i Dunje Jovanić kao i rijalitija Moj savršeni brak pevačice Goce Tržan i emisije Goca šou koji se naslanja na taj rijaliti.

Početkom juna je sa emitovanjem započela nova kolažna emisija Vikend na K1, koju vodi Natalija Milosavljević, voditeljka na Radiju Novosti, a urednik je Ognjen Nestorović, bivši voditelj na TV Pink i TV Prva.

25. septembra 2021. godine započelo je emitovanje emisije Prvi red koja se emituje vikendom od 14 sati a od 12. Februara u novom terminu od 16 sati voditelja Ognjena Nestorovića, a 4. oktobra emitovanje kolažne emisije Mi danas, koju vode Manja Grčić i Ivon Jafali. 13. oktobra počinje sa emitovanjem emisija Na moj način u kojoj voditeljka Nataša Aksentijević prikazuje svoju borbu sa viškom kilograma.

12. februara 2022. godine je započeto emitovanje emisije Ako progovorim, koju vodi Goca Tržan.

Ovde možete naći sve informacije o emisijama:„Coke studio“ – Poznati pevači izvode svojih deset pesama u novim aranžmanima, uz pratnju “K1 Studio benda”. Pratimo ih u toku procesa proba i snimanja i posle sleduje intervju sa izvođačem.„JOJO“ – Dve devojke iz grada koje su navikle na modu, izlaske, moderne tehnologije i glamur pokušavaju da upoznaju manje urbane delove Srbije i da ih zavole.„Šta sam sebi, ko sam tebi“ – Voditelj, Ivan Stanković, marketing guru, vodi intervju sa popularnim autorima u studiju, pred publikom. Gost “jedan na jedan” razgovara sa voditeljem o svemu, “na iglama” zbog voditelja i prisutne publike.