Novi Pazar uživo - TV kanali uživo

Radio Novi Pazar je 7. februara 1972. godine počeo sa emitovanjem programa, kao jedino javno glasilo na području Sandžaka. Tri decenije je bila u vrhu publike, što govori da je bila stanica kojoj se verovalo. Naš radio je imao značajno mesto u sistemu Ujedinjenih radio stanica Srbije. Redakcija Radio Novog Pazara bila je rasadnik novinara, koji su postali dopisnici državnih televizija i svetskih servisa. Redakcija Radio Novog Pazara je od 1977. do 1993. izdavala nedeljni list „Bratstvo”. Od 1997. do 2001. Radio Novi Pazar je zajedno sa TV dopisnikom iz Novog Pazara bio poslovna jedinica RTS-a. Osnivaču, Skupštini opštine Novi Pazar, vraćen je 2001. godine.

Od 2002. godine u okviru JPI „Novi Pazar“ počinje sa radom i televizija. Ideja je bila ista kao i kada je radio osnovan. Snažan informativni program. U početku je televizijski signal pokrivao samo šire područje Novog Pazara. Televizijski signal je u protekle dve godine značajno pojačan, tako da sada mogu da nas gledaju i Sjeničani, Tutinčani, Raška, Priboj i Prijepolje. Regionalna je 2008. godine dobila dozvolu za emitovanje programa u regionu Sandža. Mi smo prva televizijska stanica u Sandžaku koju možete gledati onlajn. Takođe, brojna dijaspora iz Sandžaka, kao i svi koji žele da se informišu o dešavanjima u Sandžaku, mogu da nas prate putem kablovskih sistema i satelitskih programa. Više o tome možete pročitati u odeljku TV/Frekvencije.

Regionalna televizija nastavlja da se modernizuje, kako tehnički tako i programski. Naša televizija je u protekle dve godine, zahvaljujući podršci osnivača, Skupštine Novog Pazara, započela obnovu tehnike emitovanja, uslova rada i pristupila reorganizaciji, kako bi vremenom postala lider u informisanju. na području ovog regiona. Regionalna televizija emituje nekoliko sati sopstvenog programa. Najgledaniji segmenti su: Dnevnik, Vama na selu, Sandžački velikani, Debata, Screen sport... Naši gledaoci koji propuste neki od sadržaja, sve to mogu nadoknaditi na našem zvaničnom sajtu, koji je po kvalitetu rame uz rame. zajedno sa najjačim medijskim kućama u Srbiji i na Balkanu. Uslovi korišćenja i politika privatnosti