Vesti Uzivo - Gledajte Vesti uživo prenos 24 sata dnevno

Vesti TV besplatno je srpska obaveštajna kablovska televizija sa sedištem u ulici Neznanog Junaka 1 u Beogradu. Vlasnik kanala je Pink International Compani, podružnica Pink Media Group.

Gledanost kanala, koji ima veoma bogat tok emitovanja, raste iz dana u dan, a milion proizvođača uspeva da se čuje. Naši pratioci koji su zainteresovani za sektor poljoprivrede takođe mogu pratiti kanal na našoj veb stranici i doći do kanala bez prekida uz opciju da u bilo kom trenutku besplatno gledaju Vesti TV uživo.

Vesti TV live direct je pokrenut 30. aprila 2013. godine. pod imenom Pink 3, dana 20.04.2015. menja naziv u Pink 3 info, a naziv Vesti počinje da se koristi 15. februara 2021. godine u 20 časova.

Pratite svoj omiljeni kanal Vesti TV

Na kanalu se emituju emisije poznatih novinara i voditelja, poput Ksenije Vučić, Dušice Spasić i Srđana Predojevića.

Vesti TV možete gledati uživo sa bilo kog mesta gde ste povezani na internet. Pored pametnih televizora i desktop računara, mogu se pogledati i iPhone i Android telefoni, iPad i Android tableti i laptopi. Možete ga gledati u HD ili SD kvalitetu prilagođavanjem rezolucije u skladu sa brzinom interneta. Ne morate da plaćate ili da se registrujete. Možete pristupiti besplatnim emisijama Vesti TV sa više od 40 drugih kanala.

Na kanalu su i dokumentarni filmovi u mnogim kategorijama. Gledajući dokumentarne filmove iz mnogih oblasti poput istorije, avanture, kulture i nauke, stvorili su publiku koja željno iščekuje sledeći.

Čini se da će Vesti TV ovim uspehom postići još veći uspeh. Normalno, možemo reći da se dokumentarni programi uglavnom emituju na međunarodnim kanalima. Međutim, velika je šansa da ovaj kanal, koji je naš nacionalni kanal, emituje i besplatne dokumentarne filmove. Mnogi ljudi žele da gledaju produktivne programe sa svojom porodicom kada dođu kući. Na kanalima vidimo serije koje nisu pogodne za porodice i programe časopisa koji ne dodaju nikakve informacije. Ako ovako razmišljate i tražite kanal koji će dodati informacije, svakako ste na pravoj adresi.