Balkan Tv uživo

Televizija 24 postoji već jedanaest godina. Počela je kao informativna televizija, da bi 2018. godine napravila iskorak u televizijskom formatu, nakon čega je usledio rebrending sa 24 Vesti na Televiziju 24.

Od tada je programska šema pretrpela promene. Pored informativnih, analitičkih, debatnih i magazinskih emisija, TV24 nudi i kvalitetne serije poput „Andrija i Anđelka”, „Kuhinja”, „Prespav” kao i igrane filmove koji idu u rang holivudskih blokbastera, odlična ostvarenja iz Španije. -speaking cinema, nagrađivani evropski filmovi za one sa specifičnijim ukusom i porodični filmovi.

Nastavili smo sa novom serijom iz komšiluka sa humorom dobro poznatim našoj publici – „Mamini sinovi“, a za bolje zdravlje odlučili smo da se osvrnemo na „Dr. Nandi." Nastavili smo sa kvalitetnim serijama američke proizvodnje kao što su Afera, Rej Donovan, Mediči i Italijansko pitanje časti.

Počeli smo i sa sportom, dobijajući ekskluzivna prava za Formulu 1 za Makedoniju, nemačku Bundesligu kao i za ljubitelje borbenih sportova - M1. Naravno, svesni da fokus treba staviti i na dečiji program, planiramo da uvedemo blok za decu. Trudimo se da budemo u skladu sa ukusima naše publike i stalno smo u potrazi za dobrim sadržajem.

Promenu koju smo napravili prihvatili su naši gledaoci, pa se TV 24 sve više afirmiše kao najčešći izbor građana.

Utvrđeno poverenje i rastući rejting to dokazuju.