24 Vesti

24 Vesti Vo Zivo - 24 Vesti Televizija online

Televizija 24 (ranije 24 Vesti) — televizijski kanal iz Skoplja, Makedonija. Televizija je specijalizovana za vesti, koje se emituju svakog sata. Televizija je napravljena po uzoru na glavne svetske kanale na kojima se emituju 24 sata vesti, a deo programa je u formatu obrađenog posvećenog dokumentarnim emisijama. Televizijski kanal u Makedoniji dostupan je preko kablovskih operatera i drugih platformi, kao i preko satelita (Eutelsat 16).

Televizija 24 postoji već jedanaest godina. Počela je kao informativna televizija, da bi 2018. godine napravila iskorak u formatu televizije, nakon čega je usledio rebrending sa 24 Vesti na Televiziju 24. Od tada je programska šema pretrpela promene. Pored informativnih, analitičkih, debatnih i magazinskih emisija, TV24 nudi i kvalitetne serije poput „Andrija i Anđelka”, „Kuhinja”, „Prespav” kao i igrane filmove koji idu u rang holivudskih blokbastera, odlična ostvarenja iz Španije. -speaking cinema, nagrađivani evropski filmovi za one sa specifičnijim ukusom i porodični filmovi. Nastavili smo sa novom serijom iz komšiluka sa humorom dobro poznatim našoj publici – „Mamini sinovi“, a za bolje zdravlje odlučili smo da se osvrnemo na „Dr. Nandi." Nastavili smo sa kvalitetnim serijama američke proizvodnje kao što su „Afera“, „Rej Donovan“, „Mediči“ i italijanski „Pitanje časti“.

Počeli smo i sa sportom, dobijajući ekskluzivna prava za Formulu 1 za Makedoniju, nemačku Bundesligu kao i za ljubitelje borbenih sportova - M1. Naravno, svesni da fokus treba staviti i na dečiji program, planiramo da uvedemo blok za decu. Trudimo se da budemo u skladu sa ukusima naše publike i stalno smo u potrazi za dobrim sadržajem. Promenu koju smo napravili prihvatili su naši gledaoci, pa se TV 24 sve više afirmiše kao najčešći izbor građana. Utemeljeno poverenje i rastući rejting to dokazuju.