Sitel vo Zivo - Tv Sitel vo zivo mobile

Sitel vo Zivo - Sitel televizija

TV Sitel live osnovana je 22. januara 1993. godine kao druga privatna i nezavisna TV stanica u Severnoj Makedoniji. Trenutni broj zaposlenih je oko 150 (uprava i redakcija, novinari, reporteri, spikeri, tehničko osoblje, marketing i administracija), a postoji i veliki broj dopisnika i spoljnih saradnika. Sitel TV emituje mnoge vrste žanrova, uključujući informativne, kulturne, umetničke, dokumentarne, zabavne, sportske i dečije programe. Ali glavni proizvod je „Informativni program“, koji uključuje glavne vesti u 19:00 i 23:00 (ili 23:15), kratke vesti u 16:00, kao i okrugle stolove, intervjue i dijaloge.

Nedavna istraživanja makedonskih gledalaca pokazuju da je Sitel TV najgledaniji televizijski emiter u Severnoj Makedoniji od kada je prethodni najpopularniji kanal A1 bankrotirao. Početkom 2007. godine TV Sitel live direct je počeo da emituje svoj program putem satelita, koji pokriva svuda u svetu. Trenutno se emituje na Eutelsat V2 i Intelsat 901 publici u Evropi, SAD, Kanadi i Australiji.

Dostupnost gledanja uživo

Moguće je da se osećate kao da gledate televiziju, zahvaljujući činjenici da vam donosimo TV prenose visoke definicije. Čak i ako se nalazite u drugoj zemlji od regiona, zahvaljujući internet konekciji, možete biti svesni direktnog prenosa na TV Sitel i možete pratiti svoj omiljeni sadržaj bez ikakvih ograničenja na mestu održavanja. Kada koristite opciju za gledanje TV Sitel na mreži, nećete propustiti rekordnu seriju i moći ćete da uživate u strimu gde god da se nalazite.

Među brojnim emisijama izdvajamo: dnevne vesti, političke emisije, vesti, kontakt zabave, dečije emisije, sportska takmičenja, aktuelni filmovi i serije, kao i poznati dokumentarni filmovi. Raznolikost programskog sadržaja koji se svakodnevno nudi privlači sve veći broj gledalaca. Prema svim medijskim istraživanjima, trend povećanja programske publike prisutan je već duže vreme. Zbog toga su reklamni prostori sve više na meti mnogih kupaca koji svoju robu i usluge mogu predstaviti slobodno i po pristupačnim cenama. Za uspešnu prezentaciju svega ovoga bez naknade zaslužan je marketinški tim kanala TV Sitel. Iza funkcionalnosti televizora stoji menadžerski tim koji se sastoji od oko 80 drugih zaposlenih koji su stručno obučeni i obavljaju svoje poslove na najprofesionalniji mogući način.


Skoplje 1000, Gradski stadion
tel. +389 2 3116 566
faks +389 2 3229 799
e-mail: informativna@sitel.com.mk, kontaktna@sitel.com.mk, marketing@sitel.com.mk
web-site: www.sitel.com.mk