Happy TV uživo stream online - Televizija Hepi TV uživo

Hepi TV srpska je televizijska mreža koja je sa emitovanjem počela 27. septembra 2010. godine u vlasništvu kompanije Invej. Sedište mreže nalazi se na adresi Aleksandra Dubčeka 14, Beograd. Televizija trenutno zapošljava radnike u okviru svih radnih položaja, dok je konkurs takođe dostupan i na sajtu kao i na brojevima telefona 011/377-83-40 i 011/377-81-22.

Svoj intenzivan razvoj nastavlja od 2014. godine, kada na svoj program uvodi veći broj televizijskih emisija različitih žanrova sopstvene produkcije, dok se takođe razvija emitovanje međunarodnih filmova i televizijskih serija. Nakon kratkog vremena od početka emitovanja, Hepi postaje jedna od najgledanijih televizija u Srbiji, čemu doprinosi raznoliki program koji svakodnevno pruža gledaocima. Hepi je takođe poznat pod nazivom „Srećna televizija” što označava prevod sa engleskog.

Pre osnivanja Hepi TV, na istoj frekvenciji od 2006. godine nakon što je regulatorno telo za elektronske medije objavilo spisak televizija koje su dobile nacionalnu frekvenciju, emitovale su se TV Košava i Hepi TV. Kako su obe televizije bile pod različitom vlasničkom strukturom, emitovale su i različit program. Košava je emitovala pretežno informativne emisije, dok je Hepi prikazivao dečije crtane filmove i serije. Nakon nekoliko godina deljenja iste frekvencije, Invej koji je bio vlasnik Košave, kupio je stopostotni udeo u Hepi TV, čime dobija emitovanje programa tokom celog dana.

Zatim od 2010. godine najavljuje novu mrežu pod nazivom Hepi, koja bi na svom programu prikazivala sadržaj posvećen svim uzrastima. Hepi TV u okviru svog vlasništva poseduje više opremljenih studija kao i dve dodatne televizije, Hepi rijaliti 1 i Hepi rijaliti 2. Takođe zbog emitovanja crtanog sadržaja, Hepi poseduje sinhronizacijski studio koji je sinhronizovao mnogo crtanih filmova i serija koje su se prikazivale tokom bloka Hepi kids, ali i na različitim televizijama.

Happy TV Uživo - Nacionalna Televizija Happy