OBN

OBN uživo stream - Televizija OBN Live Television

OBN (skraćenica od Open Broadcast Netvork) je lokalna televizijska mreža koja emituje TV kanal u Bosni i Hercegovini. Sjedište ove televizije je u Sarajevu, naselje Pofalići. OBN TV live direct je prvobitno označavao Open Broadcast Netvork, kada su kompaniju osnovali Kancelarija visokog predstavnika i Evropska unija 1996. godine. Bio je orijentisan na opšte vesti, a međunarodni vlasnici su u njegov razvoj kao neutralnog televizijskog kanala uložili oko 20 miliona dolara. Od 1996. godine ovaj bosanskohercegovački televizijski kanal ima tri različita logotipa. Prvi logo kanala bio je u upotrebi od 1996. do 1999. godine, drugi logo je bio u upotrebi od 1999. do 2005. godine, a treći i aktuelni logo je bio u upotrebi od 2005. godine.

Gledajte OBN TV sadržaj bilo gde, na bilo kom uređaju, Ne morate da pratite program koji želite da gledate na TV-u, zahvaljujući alternativi Fok TV uživo koju vam nudimo. Možete istovremeno pristupiti direktnom prenosu OBN TV-a ulaskom na naš sajt sa svog mobilnog uređaja, računara ili tableta. Nije važno gde se nalazite ili karakteristike uređaja na koji pokušavate da se prijavite. Možete da gledate prenos uživo bez prekida. Sve dok imate internet vezu bez zamrzavanja ili prekida, možete gledati TV serije i programe u strimu 24 sata dnevno.

Ne morate da budete član našeg sajta ili da plaćate naknadu za uslugu da biste istovremeno gledali prenos OBN TV-a. Možete gledati svoje omiljene TV serije i programe uživo u visokoj rezoluciji bez odavanja informacija. Ako ste napolju da gledate program koji želite, moguće je da se vratite kući ili da gledate produkcije koje volite, a da ne morate da napuštate svoju udobnu fotelju ako se televizor ne vidi u prostoriji u kojoj sedite. Praćenjem popularnog sadržaja sa alternativama za HD gledanje, možete povećati zadovoljstvo gledanja i dobiti više uživanja u programu koji gledate. Nismo vam zakomplikovali da počnete da gledate TV uživo kao platformu zbog koje ćete poželeti da je gledate na TV-u. Nakon što se prijavite na naš sajt, možete automatski početi istovremeno da gledate prenos uživo tako što ćete pronaći naziv OBN TV Free i kliknuti na njega. Možete gledati prenos emitovanja, kao i gledati prenos uživo bez zamrzavanja.