MRT 1

MRT 1 VO ZIVO - Makedonska radio Televizija

MRT 1 tv je otvorena TV stanica dostupna širom sveta, koja se nalazi na severu Makedonije i ima mesto okupljanja Makedonske radio televizije. Imajući generalistički dizajn, povezuje se i ponavlja u nekoliko važnih urbanih područja. Zapamćena je i po paketu satelitskih programa Total TV koji se koristi za pristup članstvu na Balkanu. Globalni ekran stanice, MRT Sata, dekodira se prenosi na nekoliko satelita i stoga se može gledati u brojnim zemljama širom sveta. Kanal MRT 1, koji se ističe u statusu uživo, prenosima i vladinim vestima, možete gledati uživo na našoj bazi u bilo kom stanju koje vam je potrebno. Na našoj stranici MRT 1, koja uključuje opcione distribucije, trenutni striming kanala je dostupan korak po korak. Brojni izveštaji MRT 1 mogu se dobiti na našem blogu, koji uključuje udarne vesti, političke vesti i nacionalni dnevni red. MRT 1 TV je informativni kanal čije je mesto okupljanja MRT 1 Telekom.

14. decembra 1964. godine izgrađena je Makedonska televizija kao sastavni deo regionalizacije Jugoslovenske nacionalne televizije (Jugoslovenska radio televizija). Prvobitno nazvana TV Skoplje, po glavnom gradu Socijalističke Republike Makedonije, skraćenica TVS 1 (TV Skoplje 1) je korišćena 1978. godine kada je pokrenuta sledeća emisija uživo. 1991. godine, kada je nacija oslobođena, stanica je odvojena od Jugoslovenske TV i preimenovana u MTV 1 (Makedonska televizija 1). U julu 1993. godine pristupio je Evropskoj radiodifuznoj uniji, a makedonska vlada je odlučila da izvrši globalnu adaptaciju kanala kako bi ga ispunila kao vezu sa pojedincima iz dijaspore i, uglavnom, ispunila sve one koji su bili intrigirani ove balkanske zemlje.

Ogranak MRT 1 uživo otvoren je za svet i kreacije. Među makedonskim kreacijama Macedonian Open Aid-a, brojni su narativi, baš kao što pokazuju i faze (asortiman, igre). Kanal emituje tri glavna izdanja jutarnje emisije, koja se emituje od 6:30 časova na makedonskom jeziku do početka dana; na francuskom, 11.00, kao i vesti u 10.00, 13.00, 15.00. edukativni programi (časopisi) u 17:00, 19:30, 22:00. Programski plan dodatno uključuje plodne američke i evropske aranžmane, uključujući Teoriju velikog praska i Mentalist, Fringe, Les Ekperts. Idealno vreme počinje u 8.15 sati, prema kraju klimatskih podataka, noćnih novina, sportskog segmenta kao posebne igre, časopisa i filmova o redovnim igrama.