Red TV uzivo - Internet Televizija

Red TV free je srpski plaćeni televizijski kanal koji se distribuira u Crnoj Gori, Bosni i Srbiji, u vlasništvu kompanije Pink International.

Pokrenut 4. novembra 2012. kao Pink 2, kao RED TV počeo je da emituje 3. oktobra 2020. godine.

Mreža emitovanja je zasnovana na originalnim zabavnim programima sopstvene produkcije, kao i filmovima.

RED TV live direct takođe često pominje modernu poljoprivredu i organsku poljoprivredu u svom direktnom prenosu. U emisiji se sa velikim interesovanjem prate emisije sa informacijama o proizvodima i kulturama, sadržaji u kojima se promoviše Srbija sa svih strana, sajamski vodiči u kojima se emituju intervjui i programi sa informacijama o raznim biljkama.

RED TV na jednom kanalu okuplja mnogo sadržaja poput sporta, TV serija, vesti, rijaliti programa i takmičarskih programa. Gledajte Crvenu TV uživo jedan je od najboljih kanala za besplatno gledanje 24/7. Najgledanije vesti na Balkanu emituju se na Crvenoj TV. Među emisijama su i programi narodne muzike. Trčite do svoje publike, nema drugog kanala na Balkanu koji zajedno emituje toliko sportova. Takođe nudi programe vezane za mnoge sportove kao što su fudbal, atletika, kik boks i triatlon. Takođe emituje intervjue i programe pitanja i odgovora sa sportistima, kao i programe koji kombinuju tehnologiju sa sportom. Kanal ima i informativni program koji se emituje samo petkom zbog ograničenog kapaciteta.

Edukativni programi i sadržaji se emituju na kanalu tokom celog dana. Istovremeno, informativni bilteni i vremenski bilteni upoznaju publiku. U dane kada se direktorijumi ne emituju, filmovi dolaze na ekrane. Ako želite da gledate ovaj kanal u punoj HD rezoluciji bez prekida i besplatno, ovo zadovoljstvo možete doživeti na našoj veb stranici usluge mobilne televizije.

S obzirom na ovakvu situaciju, sa ponosom predstavljamo dnevni prenos RED TV. Istovremeno, omogućavamo vam da gledate RED TV serije i direktne prenose gde god i kad god želite, na uređaju koji želite.