JADRAN UŽIVO STREAM

Televizija Jadran osnovana je 2003. godine sa sjedištem u Splitu, a nositelj je koncesije za televizijsku djelatnost na području Splitsko-dalmatinske županije od 2004. godine. Svoj program započela je s emitiranjem točno u prvim minutama iza ponoći 05.01.2004. godine.

Također, od siječnja 2011. godine Televizija Jadran televizijski je koncesionar za digitalnu regiju D8 , a koja uključuje šire područje Splitsko-dalmatinske županije, te dio Dubrovačko-neretvanske županije.

Televizija Jadran svakodnevno emitira vlastiti program preko zemaljskih DVB-T2 odašiljača u mreži MUX M2:
– 23 kanal, frekvencija 490 MHz (Biokovo – Sv. Jure)
– 23 kanal, frekvencija 490 MHz (Brač – Vidova gora)
– 23 kanal, frekvencija 490 MHz (Labinštica)
– 23 kanal, frekvencija 490 MHz (Rota)

Također moramo napomenuti, kako program Televizije Jadran možete gledati i na području grada Splita, Solina, Zagreba, Zadra, Rijeke i Osijeka i to unutar ponude kabelskog koncesionara A1, na kanalu 704 i tako osjetiti dašak mora i ovog našeg Jadrana.

Od 15.02.2009. godine program Televizije Jadran dostupan je i u ponudi MAX TV-a, na kanalu 817 što povećava dostupnost TV Jadrana na preko 200 000 domaćinstava u cijeloj Hrvatskoj, a od 2021. godine možete nas gledati na kanalu 614 u ponudi Optima telekom-a. Time je Televizija Jadran s lokalne praktički postala nacionalna televizija. U novije vrijeme dostupni smo i za korisnike EON TV i TELEVIO.

Svojom tehničkom opremljenošću pruža dobre uvjete za proizvodnju i emitiranje televizijskog programa što je dokazala svojim već dugogodišnjim radom i programom za sve uzraste i ukuse,na kojem radi tridesetak djelatnika i pedesetak vanjskih suradnika. Cilj je bio i ostaje formirati programski prepoznatljivu televiziju, okrenutu u prvom redu lokalnim temama i problemima, i obratiti se i „malom“ i „velikom“ čoviku, i „sela“ i „grada“. Upravo iz tih razloga domaća proizvodnja zaštitni je znak Televizije Jadran.

NAŠ TIM IMA VOLJU, ZNANJE I SPOSOBNOST,
ALI PRIJE SVEGA LJUBAV I STRAST
PREMA ONOM ŠTO RADIMO JE ONO ŠTO NAS ČINI POSEBNIMA I NAJBOLJIMA.
I ZATO GLEDAJTE NAŠ PROGRAM JER….
TELEVIZIJA JADRAN …. VAŠ JEDINI OTOK U MORU MEDIJA!