HRT 1 uzivo - Televizija HRT 1 Live

HRT 1 (HTV 1, "Prvi program") je hrvatska otvorena TV stanica kojom upravlja Hrvatska radiotelevizija. To je opšta stanica, neodlučna postava koja sadrži širok spektar programa (priča, istorija, škola, mozaik, vesti, sitkomi, filmovi, partnerski programi, dramske emisije). Kanal, koji je počeo da emituje 15. maja 1996. Stanicu organizuje Hrvatska radiotelevizija. Vlasnik kanala je hrvatska vlada. Nekada pod nazivom „Radiotelevizija Zagreb (RTZ), deo Jugoslovenske radiotelevizije (JRT) (1956-1990)” Staračke stanice; HRT 2, HRT 3, HRT 4.

Kako mogu gledati HRT 1 uživo?

Pre svega, proverite da li je kanal HRT 1 otvoren kada odete na stranicu našeg kanala. Ako gledate HRT 1 uživo sa pozornice radnog prostora, uređaj će početi normalno da emituje.

HRT 1 Direktan prijenos nije otvoren na mobilnim platformama

U svetlu pristupa podacima u odgovarajućim fazama, obično ne možemo da započnemo prenos bez pristanka korisnika, trebalo bi da vizuelno pritisnete dugme PLAI da biste otvorili prenos HRT 1. Na sličan način možete započeti prenos drobljenjem bilo gde na ekranu uređaja.

Kako mogu dobiti prenos HRT 1?

Ako gledate kanal iz stanja radnog regiona, prenos HRT 1 će biti prikazan u desnom okrugu. Istovremeno, pojavljuje se koji program je direktno dostupan u aplikaciji za desktop. Da biste emitovali emisiju HRT 1 na fleksibilnoj pozornici, u osnovi prevlačite prstom preko ekrana.

HRT 1, koji je po svom TV programu i aktivnostima na prvom mjestu, možete pratiti uživo u našoj ustanovi u bilo kojem stanju. Na našoj stranici HRT 1, koja objedinjuje širenje izbora, malo-pomalo se otvara sadašnji kanal.