Kanal 5 vo Zivo - Канал 5 во живо

Kanal 5 vo Zivo

Kanal 5 uživo direktno (makedonski: Kanal 5) je nacionalni televizijski kanal u privatnom vlasništvu u Republici Severnoj Makedoniji. U sadašnjem obliku osnovana je 1998. godine. Glavna kancelarija mreže je u Skoplju, a ima i manje studije u drugim većim gradovima širom Severne Makedonije.

Mreža je počela da emituje u području pokrivanja Skoplja sa pedesetak zaposlenih pre nego što je proširila svoj domet na ostatak zemlje. Kanal 5 je javno imao snažan cilj da bude deo svakog domaćinstva. Kanal 5 TV trenutno ima gledanost od 96% makedonske populacije. Međutim, njegov novi "sestrinski" kanal Kanal 5 plus trenutno ima domet publike od 76% makedonske populacije.

Od avgusta 2009. do juna 2012, Kanal 5 TV je bio ekskluzivni makedonski emiter svih fudbalskih utakmica iz UEFA Lige šampiona, UEFA Lige Evrope i UEFA Superkupa.

Kanal 5 je pokrenuo sopstveni besplatni HD program u maju 2010. pod nazivom „Kanal 5 HD“.

Kanal 5 Vesti (Kanal 5 Vesti) je odeljenje vesti ove stanice. Glavne večernje i kasne vesti mreže predstavljaju Tatjana Stojanovska, Borislav Tnokovski, Elizabeta Galevska ili Maja Damjanovska. Jutarnje emisije vode Robert Jankov, Milena Antovska, Biljana Debarlieva, Ljubica Janevska, Vane Markovski, Jelena Spendžarska i Anastasija Bogdanska. Jutarnje vesti donosi Aleksandar Petreski. Glavni urednik vesti mreže je Lidija Bogatinova.

Gledajte najbolje emisije uživo i besplatno

Bez obzira da li se radi o radnim danima ili vikendima, program koji želite možete pratiti na internetu u bilo koje doba dana. Programe Kanala 5 možete gledati uživo gde god želite bez problema kao što su zamrzavanje, prekid emitovanja, nekompatibilnost slike i zvuka. Osim ako nemate problem sa internetom koji uzrokuje probleme sa vezom, nema prepreka za gledanje Kanala 7 na mreži. Gledajući jutarnje vesti dok doručkujete, dnevne TV serije dok pijete kafu ili gledate dokumentarne filmove dok večerate na svojim mobilnim uređajima, ne morate da usmeravate svoj život osećajući se kao da morate da se preselite u TV sobu.