Kurir Televizija Uživo

KURIR TELEVIZIJA

Kurir TV Live je srpski pretplatnički televizijski kanal koji se emituje od 28. juna 2020. godine. Kanal je u vlasništvu Adria Media Group, čiji su vlasnici Igor Žeželj i Mondo Inc. Sedište kanala nalazi se u Vlajkovićevoj 8, Beograd.

Kurir je izašao u martu 2020. godine, kada je Regulatorno telo za elektronske medije izdalo dozvolu za pružanje medijskih usluga na osnovu zahteva Adria Media Group.

Zahvaljujući našim opcijama za gledanje uživo Kurir TV HD, moguće je jasnije gledati sadržaj bez žrtvovanja kvaliteta slike. Mnoge publikacije kojima možete odmah pristupiti koristeći svoje mobilne uređaje udaljene su samo jedan klik od naše stranice. Zahvaljujući emitovanju Kurir TV-a koje nudimo besplatno i u visokoj rezoluciji, nećete morati da prekidate svoje TV serije i omiljene programe.

Zahvaljujući našem interfejsu sajta koji se lako koristi, možete odmah pratiti prenos bez gubljenja nepotrebnog vremena. Možete odmah da se pridružite strimu emitovanja tako što ćete besplatno kliknuti na logo Kurir TV na našoj veb stranici. Možete uživati u svim sadržajima bez dugog čekanja i mucanja.

Bukvalno možete osetiti uzbuđenje programa kao što su Majke&Snajke i Bar Rijaliti, koje vole i prate i u Turskoj. Imaćete priliku da svoj dan provedete zabavnije uz naše TV opcije uživo koje vam omogućavaju da pratite prenos svakog dana i svakog sata.

Zahvaljujući našem izboru za gledanje u inostranstvu, Kurir TV možete lako da gledate direktno direktno bez gubitka kvaliteta slike. Značajan broj distribucija vam omogućava da kupite prednost vašeg prenosivog sata koji je samo nekoliko koraka udaljen od našeg sajta. Zahvaljujući našem televizijskom emitovanju koje nudimo besplatno i sa povećanim nivoom složenosti, možete gledati svoje serije i emisije bez prekida.

Zbog jednostavnosti korišćenja našeg sajta, možete osloboditi svoje ruke besmislenog pretraživanja i gubljenja vremena. Možete se pridružiti strimu emitovanja klikom na logo na našoj stranici. Možete se uključiti širom sveta bez dugih zaustavljanja i zamuckivanja.