Balkan Tv uživo

TV Slovenija 1 Direktan prenos dostupan širom sveta. Radiotelevizija Slovenija (skraćeno RTV SLO; u daljem tekstu: Radiotelevizija Slovenija) je otvorena radio i televizijska stanica poreklom iz Slovenije. Osnovan je 1928. godine pod imenom Radio Ljubljana, tada je bio deo javnog telekoma koji je program Kraljevine SHS, a godinu dana kasnije zamenjen je Jugoslovenskim telekomom. Televizija Slovenija je, ukratko, otvorena organizacija.

Zvanično besplatna od 1991. godine, slovenačka radio-televizija emituje javne svetske radio emisije, javne i lokalne TV programe i teritorijalne emisije. Odgovoran je za čuvanje TV fajlova i radio fajlova, a takođe ima ulogu u stvaranju simfonijskog ansambla (Simfonijski orkestar RTV Slovenije), diskografske kuće (izdavačka kuća Kaseta u zapisima Radio-televizije Slovenije ) i fokus interaktivnih medija.

Slovenački Zakon o javnoj radiodifuziji (Zakon o RTV Slovenije) stvara obaveznu organizaciju koja izdaje manjinska preduzeća. Veoma prepoznatljive radio emisije i TV emisije stoga emituju eksplicitne projekte na raznim lokalnim jezicima, poput onih iz Republike Mađarske, Italije i Slovenije.

Televizija Slovenija 1 je funkcionalna televizijska stanica Evropske radiodifuzne unije od 1. januara 1993. godine do danas.

Klijentima dajemo ideje kako je naznačeno u bini koju koristite, kao što su TV Slovenija 1 uživo prenosi, kao i veliki broj dobronamernih scenskih prenosa koji koriste vrhunske emisije u Vi-Fi pristupu i informacijama o emitovanju. Možete nas kontaktirati kada imate problema.

Direktan prenos Televizije Slovenija 1. U slučaju da dobijete upozorenje na engleskom na ekranu tokom emitovanja TV Slovenija 1, TV Slovenija 1 ukazuje da imamo problema sa prenosom uživo. U takvim slučajevima, odmah bismo to popravili ako nas obavestite.

Pre duge isporuke, obezbedićemo vam ažuriranje kako biste mogli da podesite kvalitet koji želite za direktan prenos TV Slovenija 1. Naši trenutni prenosi su prirodno uravnoteženi vašim pristupom Internetu.

TV Slovenija 1, koja se nalazi na vrhu liste sa informativnim emisijama i televizijskim aranžmanima, možete pratiti uživo u bilo kom stanju. Na našoj stranici TV Slovenija 1, koja uključuje opcione TV emisije, ažuriranja i TV aranžmani na kanalu dostupni su u svakom trenutku emitovanja, korak po korak.

Istorija

Kao primarno emitovanje, počelo je 1. septembra 1928. godine sa elementima slovenačkog radija, koji ima komponente za prenos Kraljevine SHS. Dosledno se najavljuje 28. oktobra. Nekoliko godina kasnije, invazija na svetski štab stavila je deo nacije pod italijansku opsadu. Pet dana nakon izbijanja pretnji, tačnije 11. aprila 1941. godine, novi stanovnici oslabili su domžalski predajnik (severno od prestonice).

1. aprila 1949. počela su glavna anketna emitovanja. Izgradnju glavne jugoslovenske TV stanice započeli su 28. novembra 1958. godine, a njen telekom je bio uključen u projekte svake pojedinačne vladine republike, od čega je 30% slovenačkog stanovništva. 15. april 1968. bio je odlučujući trenutak za čitavo postojanje jugoslovenske televizije sa predstavljanjem primarnih projekata na slovenačkom jeziku (svi projekti su već nastali na jugoslovenskom dijalektu).

Nekoliko dana ili godina nakon tog događaja, pokrenuta je još jedna TV stanica. Sledeći program je u osnovi bio posvećen uvođenju projekata iz drugih jugoslovenskih republika, pre nego što je broj slovenskih organizacija polako počeo da se širi tokom 1980-ih.

Glavna teritorijalna TV stanica osnovana je 1971. godine pod nazivom TV Koper-Capodistria. Detaljnije se govori o programima na italijanskom jeziku, koji su, zbog blizine periferiji, zapravo prepoznati kao spoljna jugoslovenska teritorija. Ova nova stanica se takođe nalazi u Italiji, gde RAI-om još uvek vlada druga medijska scena, koja ima direktno jak poslovni model na TV-u.

Sedamdesetih godina prošlog veka, jedinog preostalog veka, TV-Ljubljana je kontinuirano prikazivala sećanje na sajt televizije. Teletekst je nastao 1984. godine, a 1989. Radio Ljubljana je počeo da emituje program na RDS-u.

1990. godine, godinu dana pre povlačenja republike koju smo objašnjavali, RTV Ljubljana je preimenovana u RTV Slovenije. RTV Slovenije je 1. januara 1993. godine postala punopravna članica Evropske radiodifuzne unije.

U maju 2008. godine pokrenuta je treća javna TV stanica. Za razliku od prva dva kanala, ovaj se uglavnom bavi političkim narativima i diskusijama, projektima i podacima. Pored toga, komunicira o važnim političkim prilikama i skupštinskim sastancima. Nekoliko meseci nakon toga, slovenačka TV je pokušala da ostvari svoju prvu kvalitetnu komunikaciju (emitovanje Olimpijske igre u Pekingu).