24 Vesti

24 Vesti Vo Zivo - 24 Vesti Televizija online

24 Vesti je televizijski kanal iz Skoplja, Makedonija. Televizija je specijalizirana za informativne emisije. TV 24 News je prvi i jedini cjeloviti informativni kanal u Makedoniji, koji je počeo emitovati eter 15. prosinca 2010. godine. Njihova je misija pružiti točne, pravovremene i objektivne informacije o zbivanjima u zemlji i svijetu. Prilikom postavljanja informacija vode se najvišim etičkim i novinarskim standardima. Istodobno, nudeći gledateljima raznoliku paletu analitičkih perspektiva o društvenim događajima, kroz rasprave i sučeljavanja stavova.

Sastavni dio programske sheme informativnih, debatskih, obrazovnih, političkih i ekonomskih pitanja TV 24 Vijesti. Vijest je nosivi segment našeg televizijskog proizvoda koji će se emitirati u različitim formatima: od kratkih poruka (flash) do središnjeg dnevnika. Debatne emisije emitiraju se svaki dan u udarnom terminu. Obrađuje svakodnevno aktualne političke, ekonomske, građanske i sportske teme. Specijalizirani programi koje nudi vlastita produkcija tema iz različitih analitičkih perspektiva. Dio programske šeme emisija Vijesti TV 24 su gospodarstvo, programi koji pružaju izravan kontakt s gledateljima i sadržaji za obrazovnu zabavu.

Dokumentarni i inozemni specijalizirani programi koji se emitiraju u suradnji sa inozemnim informativnim kanalima dio je naše strategije TV 24 News da budemo pravi prozor za informacije ne samo u zemlji, već iu svijetu i to uvijek kroz kvalitetnu produkciju. Naš cilj je multimedijska platforma, pa su informacije na TV 24 Vijestima lako dostupne na nekoliko web stranica. Televizija osigurava samostalan program vlastite produkcije kvalitetno i po najnovijim digitalnim standardima. TV 24 News emitira signal putem satelita i kroz mrežu kabelskih operatera diljem zemlje. Paket Total TV-a dostupan je i gledateljima u regiji, Europi i inozemstvu.

| TV 24 vesti vo zivo na internet , vesti 24 tv vo zivo, tv 24 vesti live , 24 Vesti tv online, tv 24 Vesti Skopje, tv vesti mk live. |