Happy TV

zulradio

Happy TV uživo stream online - Televizija Happy Live

Nacionalna televizija Happy (transkribirala Nacionalna televizija Happy; često skraćena kao Happy i stilizirana kao happy) je srpski zemaljski televizijski kanal. Sjedište kanala nalazi se u ulici Aleksandra Dubčeka 14, Beograd. [1] Emitiratelj kanala je Happy TV doo, u vlasništvu Ideograma i Kanal1. Vlasnica Kanala 1 je Ideogram, a vlasnica Ideograma službeno je Vladana Ćirović. No, javnost identificira Predraga Rankovića kao vlasnika ove televizije.

Tvrtka je osnovana 1994. godine, kada su državne tvrtke i Marija Milošević pokrenule radio postaju Košava koja postaje jedna od najslušanijih stanica u Beogradu. Svoje je poslovanje proširio 1998. godine, kada je pokrenut televizijski kanal Košava. Pri dodjeli nacionalnih frekvencija 2006. godine, radio stanica nije primila nacionalnu frekvenciju, pa je prestala s radom. Televizijski kanal dobio je nacionalnu frekvenciju koju dijeli s dječjim kanalom Happy. Nakon nekoliko godina dijeljenja frekvencija, vlasništvo nad kanalom Košava kupuje kanal Happy, a od 27. rujna 2010. prikazuje se pod nazivom Happy, dok dječji kanal mijenja ime u Happy Kids do 2017. godine, kada je ugašen .

Nakon 2006. godine, kada je Radio Košava prestao s radom, tvrtka se usredotočila na televiziju. Jedan je od najstarijih srpskih televizijskih kanala. Happy je poznat i kao "Happy Television", što znači prijevod s engleskog. Happy posjeduje nekoliko opremljenih studija, kao i dva pretplatna kanala, Happy Reality 1 i Happy Reality 2. Happy je žestoko kritiziran, uglavnom zbog vrlo lošeg dizajna, amaterske produkcije, vizualnih efekata, prikaza sata i vremenske prognoze ispod logotipa i slično. To je jedini kanal s zemaljskom frekvencijom u Srbiji koji svoj program ne emitira u visokoj, ali još uvijek u standardnoj rezoluciji.

| Happy Uzivo, |