TV TELMA

TELMA VO ZIVO - Македонска ТВ куќа

Telma je makedonska nacionalna TV postaja osnovana u rujnu 1996. godine u Skoplju, kao jedna od privatnih televizijskih postaja u Makedoniji. Njegov osnivač i vlasnik je Makpetrol AD. - Skopje. Televizija Telma jedna je od pet televizija koje su na natječaju Vlade Republike Makedonije 1998. godine dobile koncesiju za sedmogodišnje emitiranje programa u gradu Skoplju.

Telma TV zapošljava preko 150 djelatnika i veliki broj vanjskih suradnika – televizijskih kreatora iz svih područja. Na raspolaganju su im dva studija (60 i 250 kvadrata) i najsuvremenija oprema za digitalnu televiziju. Direktor televizije je Atanas Kirovski.

Televizija Telma emitira program u trajanju od 18 do 20 sati. Programsku shemu čine tri cjelovite cjeline: informativni, zabavno-rekreacijski i kulturno-umjetnički i dokumentarni program. Njegova glavna značajka je informativni program. Telma Central News smatra se jednim od najpouzdanijih u Makedoniji. Vijesti se emitiraju svaki dan od 18:30 i 22:20. U sklopu informativnog programa jednom tjedno se priprema tjedni intervju u okviru emisije Top Top, a pripremaju se i drugi informativno-politički programi tipa časopisa: Vrijeme, Bilansi, Kartoteka, Svijet danas i drugi.

| tv telma mk, telma vo zivo |