Sitel vo Zivo - Tv Sitel vo zivo mobile

Гледај Сител во живо - Сител Телевизија

Телевизија Сител е основана на 22 јануари 1993 година, како втора приватна и независна ТВ станица во Северна Македонија. Сегашниот број на вработени е приближно 150 (управен и уредувачки одбор, новинари, известувачи, најавувачи, технички персонал, маркетинг и администрација) а има и голем број дописници и надворешни соработници. Сител телевизија емитува многу видови жанрови, вклучувајќи информации, култура, уметност, документарни, забавни, спортски и детски програми. Сепак, главниот излез е „Информативна програма“, која вклучува централни билтени за вести емитувани во 19:00 и 23:00 часот (или 23:15 часот), кратки вести емитувани во 16:00 часот, како и тркалезни маси, интервјуа и дијалози.

Неодамнешните анкети на гледачите покажуваат дека ТВ Сител е најгледаниот телевизиски сервис во Северна Македонија, бидејќи досега најпопуларниот А1 канал падна во неликвидност.

Во почетокот на 2007 година ТВ Сител почна да ја емитува својата програма преку сателит кој покрива секаде во светот. Во моментов, се емитува на Eutelsat W2 и Intelsat 901 за публика во Европа, САД, Канада и Австралија.

Sitel vo Zivo - makedonski tv kanali

tv sitel vo zivo na internet , sitel tv vo zivo, sitel tv online, tv sitel live , sitel tv mk live, televizija,zivo,mk,gledaj,vesti, dnevnik. Sitel TV vo zivo live - Makedonski TV kanali

Sitel vo Zivo

Сител e телевизиски канал кој емитува на национално нив. Сител е гледан и влијателен медиум во Македонија, со богата програма, со голем број информативни содржини, со многу филмови, атрактивни спортски преноси итн. Модерниот дизајн на Сителовата програма постојано се иновира и се унапредува. Ќе бидеме неискрени ако не споменеме дека за Сител работат веројатно најубавите ТВ-презентерки во земјата што, веројатно, може да се припише и како заслуга на директорскиот вкус на Горан Иванов. Меѓу нив од неодамна има и поранешни „мисици“, иако на тој план неприкосновена е прекрасната Ана Здравковска. Во блиска иднина, Сител планира да набави репортажно возило со коешто ќе започне со реализација на програми и преноси во живо.


Скопје 1000, Градски стадион
тел. +389 2 3116 566
факс +389 2 3229 799
e-mail: informativna@sitel.com.mk, kontaktna@sitel.com.mk, marketing@sitel.com.mk
web-site: www.sitel.com.mk